időjárás 25°C Emőd 2022. augusztus 9.
logo

Letiltási hullám: Rákay Philip videóját is törölte a Facebook

Kreft-Horváth Márk
2021.02.17. 17:40
Letiltási hullám: Rákay Philip videóját is törölte a Facebook

Dübörög a Facebook cenzúragépezete. Alig érkezett meg a hír a Hetek hetilap házasságról szóló lapszámának letiltásáról, újabb videót törölt a közösségi oldal. Rákay Philip producer egy, a genderlobbiról szóló kisfilmet osztott meg negyvenezer követőjével, azonban a Facebook gyűlöletbeszédre hivatkozva törölte a videót a felületéről.

https://www.facebook.com/rakay.philip/photos/a.148609643648373/235632188279451/

A videó azóta kalózfelvételként terjed az internetezők körében, Rákay pedig arról számolt be, hogy hamarosan közzéteszi egy másik platformon, hogy minél többen megtudják tekinteni.

A tévés személyiség a felvételen arról beszélt, hogy

a liberális világelit a nemzet, a haza és a család fogalmának lebontása után az egyén nemi identitását is megkérdőjelezi.

A videó tanúsága szerint a gender-forradalom egyértelmű célpontjai a gyerekek. Azt is elmondta, hogy Nagy-Britanniában, ma már naponta egy gyermek nemét változtatják meg, és az átlagéletkoruk egyre csökken. – Az érzékenyítő gépezet gőzerővel zakatol – mondta a felvételen Rákay Philip.

Frissítés: A videót, az előzetesen ígért módon közzétették egy másik platformon, IDE kattintva tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.