Márciusban a Gyurcsány házaspár kapta a kamuvideós Korózs-díjat

Az elismerést „odaítélő” Nacsa Lőrinc arra kéri a baloldalt, hogy fejezze be az embereket elbizonytalanító politikáját.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 04. 08. 14:36
null
A Demokratikus Koalíciót vezető házaspár a Momentummal versengve igyekszik begyűjteni az első szavazók szimpátiáját Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének és feleségének, Dobrev Klárának, a DK európai parlamenti képviselőjének ítélte márciusban a kamuvideós „Korózs-díjat” Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában elmondta, hogy

ez a díj azoknak jár, akik a legnagyobb álhírterjesztők a járvány elleni védekezéssel kapcsolatban, és akik támadják a védekezésben részt vevő szakembereket és hatóságokat.

Díjazott volt korábban Szabó Tímea, Hadházy Ákos és a kínai vakcinát betiltani akaró DK is.

Nacsa Lőrinc azt mondta, hogy Dobrev Klára maszk nélkül turnézta végig az országot, akár meg is fertőzhetett másokat, és betegen is csak a kormányt és a szakembereket támadta. Gyurcsány Ferenc, „a baloldal oltásellenes kampányának atyja” Brüsszelből is az oltási terv összeomlásáról értekezett, káoszról beszélt, majd miután megkapta az oltást, el kellett ismernie, hogy minden flottul ment.

– Az oltás életeket ment – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, aki ezért arra kéri a baloldalt, hogy fejezze be az embereket elbizonytalanító politikáját. – Gratulálunk, és szégyelljék magukat! – mondta Nacsa Lőrinc.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.