Kovács Zoltán: Minden korábbinál nagyobb szabású programsorozat lesz idén

Augusztus 20. megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg.

Magyar Nemzet
2021. 07. 13. 17:58
KOVÁCS Zoltán
Kovács Zoltán szerint jól haladunk az oltakozással. Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozat lesz idén augusztus 20. alkalmából – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Facebook-oldalán. „Készen állunk arra, hogy egy minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük idén Szent István napját” – tudatta Kovács Zoltán.

„Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg” – fogalmazott.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarország – Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően – legyőzte a koronavírus-járvány harmadik hullámát. Ez egyet jelent a régi, megszokott élet fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával – tette hozzá.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset Kovács Zoltán vezeti. A testület a korábbi gyakorlathoz hasonlóan megkezdte a Szent István-nap biztonságos megrendezésének előkészítését – derült ki a bejegyzésből.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.