Hollik István: Már több mint kétszázezren aláírták a kormánypárti petíciót

Tíz nap alatt gyűlt össze több mint kétszázezer aláírás. Hollik István szerint az, hogy ennyien támogatják a kormánypárti petíciót, azt mutatja, hogy nagyon sokan emlékeznek még a 2010 előtti időszakra.

Magyar Nemzet
2021. 09. 11. 11:23
HOLLIK István
Budapest, 2019. november 14. Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. november 14-én. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobrev Klára a nyilvánosság előtt arról beszélt, hogy a Fidesz aktivistái egyedül árválkodnak az utcai pultoknál, a valóságban azonban ennek az ellenkezője történik – jelentette ki Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Fény utcai piacnál kialakított kampányponton rendezett sajtótájékoztatón.

Hollik István szerint sokan emlékeznek még a 2010 előtti évekre, ezért támogatják a petíciót Fotó: Balogh Zoltán

Hollik István kiemelte: a valóság ezzel szemben az, hogy tíz napja indították a petíciót, és ez alatt az idő alatt több mint kétszázezer aláírást gyűjtöttek.

Szűk tíz nap alatt több aláírást gyűjtöttek, mint a baloldal a „Gyurcsány-show” keretében eddig összesen – jegyezte meg.
A kommunikációs igazgató szerint az összegyűjtött aláírások száma azt mutatja, hogy még sokan vannak, akik emlékeznek a 2010 előtti időszakra, arra, hogy Gyurcsány Ferenc akkor hogyan hazudott a magyar embereknek. Több mint kétszázezren vannak, akik csatlakoztak a petícióhoz azért, mert nem akarják, hogy a baloldal visszatérjen a hatalomba és egy pillanat alatt romba döntsék, amit eddig elértünk – fogalmazott a kormánypárti politikus.
A sajtótájékoztatón Gór Csaba, a Fidesz–KDNP jelöltje arról beszélt, bár sokan azt mondják, „Buda elesett” és baloldalivá vált, a valóság ezzel szemben az, hogy a II. kerületben is nagyon sokan aláírták a petíciót, Pesthidegkúton sorban írják alá az íveket az emberek, és ugyanez igaz a belbudai aláírásgyűjtő pontra is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.