Hollik István: Már több mint százezren csatlakoztak a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz

A politikus szerint a petícióval megmutathatják, hogy sokan vannak még, akik emlékeznek Gyurcsány Ferenc kormányzására.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 09. 06. 14:13
HOLLIK Istvn
Sajtótájékoztató a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján, a Batthyány téren felállított aláírásgyűjtő standnál.

A politikus elmondta: ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd csatlakozni a petícióhoz.

Hollik István szerint 2010-ben csak egy hajszál választotta el Magyarországot, hogy államcsődöt jelentsen
Fotó: Balogh Zoltán

Hollik István úgy értékelt: aláírók száma azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc bűneit, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot. 

Mint mondta: Gyurcsány Ferenc a nyolcéves kormányzása alatt eladósította az országot és eladta az állami vagyont. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett: a Gyurcsány-kormány eladta a Ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargót és külföldi kézbe került az összes energiaszolgáltató cég is. – Mindezt úgy, hogy a bevételek elfolytak, eltűntek, így az ország a gazdasági válsághoz térdre rogyva érkezett. Hangsúlyozta: 2010-ben hajszál híja volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt – fogalmazott.

A politikus szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még az ő kormányzására.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.