Mutatjuk, mikor és hol lehet aláírni a kormánypártok petícióját

A Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! aláírásgyűjtési akcióhoz ezen a héten 2138 helyszínen lehet csatlakozni.

Magyar Nemzet
2021. 09. 07. 14:44
null
Budapest, 2021. szeptember 1. A Fidesz s a KDNP a Stop, Gyurcsny! Stop, Karcsony! elnevezs petcijnak alrsgyjt vei a belvrosi Ferenciek tern 2021. szeptember 1-jn. MTI/Balogh Zoltn Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember elsején országszerte elkezdődött a Fidesz–KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! aláírásgyűjtési akciója, amelyhez az elmúlt napokban már több mint százezer ember csatlakozott. 

A kormánypártok petíciójához – amelynek gyűjtésében több mint ezer önkéntes segít – ezen a héten 2138 helyszínen lehet csatlakozni. 

A Fidesz–KDNP hangsúlyozta: nem szabad engedni, hogy visszatérjen a múlt, és azok ragadják magukhoz a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot.  Ezért 

ha nem akarja, hogy újra hazudjanak reggel, éjjel meg este, újra szemeket lövessenek ki, újra fizetőssé tegyék az egészségügyet, újra elvegyék a 13. havi nyugdíjat vagy a családtámogatást, és nokiásdobozokban hordják szét az ország pénzét, akkor írja alá a petíciót!

A standolási helyszínek listáját itt találják: Standolási_helyszínek_09.07-12..xlsx (fidesz.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.