időjárás 1°C Virgil 2021. November 27.
logo

Az okosmegoldásokat díjazza a KINCS Smart Family Fesztivál

Magyar Nemzet
Forrás: Kopp Mária Intézet
2021.11.22. 14:53 2021.11.22. 15:06
Az okosmegoldásokat díjazza a KINCS Smart Family Fesztivál

November 25-én tartja a KINCS Smart Family Fesztivál – Okosmegoldások a családnak című rendezvényét a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) – olvasható a KINCS közleményében. Mint írják, ez Magyarország első olyan fesztiválja, amelynek a középpontjában a családokat segítő innovációs megoldások állnak.

Az esemény a KINCS Smart Family Nagydíj 2021 startup versenyének díjátadó ünnepségével kezdődik. A startup verseny nagydíjak mellett átadják majd egyebek között az Okos fiatalok és a Női startupper különdíját is, illetve számos támogató elismerését.

A KINCS közleményéből kiderül: az eseményen szó lesz egyebek között a családok egyre fontosabb szerepéről az innováció világában, a családügyi innovációról az egyetemeken, a Smart Family lehetőségeiről Európában, valamint a fiatalok szerepéről az innovációs folyamatokban. A rendezvény ideje alatti kiállításon az érdeklődőknek folyamatosan lehetőségük van megismerkedni a startupok fejlesztéseivel, valamint találkozni az ökoszisztéma egyéb szereplőivel.

További részletek a https://www.smartfamily.hu/program/oldalon érhetők el.

Borítókép: Gyerekek játszanak a péteri horgásztónál 2021. szeptember 19-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)