Az okosmegoldásokat díjazza a KINCS Smart Family Fesztivál

Ez Magyarország első olyan fesztiválja, amelynek a középpontjában a családokat segítő innovációs megoldások állnak.

Magyar Nemzet
Forrás: Kopp Mária Intézet2021. 11. 22. 14:53
null
Pteri, 2021. szeptember 19. Gyerekek jtszanak a Nagycsaldosok Orszgos Egyeslete (NOE) Babaksznt cm rendezvnyn a pteri horgsztnl 2021. szeptember 19-n. MTI/Mth Zoltn Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 25-én tartja a KINCS Smart Family Fesztivál – Okosmegoldások a családnak című rendezvényét a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) – olvasható a KINCS közleményében. Mint írják, ez Magyarország első olyan fesztiválja, amelynek a középpontjában a családokat segítő innovációs megoldások állnak.

Az esemény a KINCS Smart Family Nagydíj 2021 startup versenyének díjátadó ünnepségével kezdődik. A startup verseny nagydíjak mellett átadják majd egyebek között az Okos fiatalok és a Női startupper különdíját is, illetve számos támogató elismerését.

A KINCS közleményéből kiderül: az eseményen szó lesz egyebek között a családok egyre fontosabb szerepéről az innováció világában, a családügyi innovációról az egyetemeken, a Smart Family lehetőségeiről Európában, valamint a fiatalok szerepéről az innovációs folyamatokban. A rendezvény ideje alatti kiállításon az érdeklődőknek folyamatosan lehetőségük van megismerkedni a startupok fejlesztéseivel, valamint találkozni az ökoszisztéma egyéb szereplőivel.

További részletek a https://www.smartfamily.hu/program/oldalon érhetők el.

Borítókép: Gyerekek játszanak a péteri horgásztónál 2021. szeptember 19-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.