időjárás 1°C Elza 2022. december 1.
logo

Fidesz: A Gyurcsány-show mai adását láthattuk

Kreft-Horváth Márk
Forrás: MTI-OS
2022.02.17. 18:47 2022.02.17. 18:58
Fidesz: A Gyurcsány-show mai adását láthattuk

A Gyurcsány-show mai adását láthattuk: egy rendkívül kínos epizódszereplő áll a baloldal színpadán, aki mögött valójában Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni a hatalomba – így reagált ma kiadott közleményében Márki-Zay Péter szónoklatára a nagyobbik kormánypárt. Mint azt megírtuk, a baloldal miniszterelnök-jelöltje évtized értékelőt ígért, de egy negyvenperces kampánybeszédet tartott szűk körben a baloldali pártok vezetői és a 106 egyéni képviselőjelölt előtt.  

– A baloldal miniszterelnök-jelöltje azokat a Gyurcsányékat akarja hatalomra segíteni, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot, elvették a 13. havi nyugdíjat, egekbe emelték a rezsi árát, munkanélküliséget és megszorításokat hoztak a magyarokra – hívta fel a figyelmet közleményében a Fidesz.

Hozzátették: „A baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt hetekben már ismertette a baloldal valódi programját: megint el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adórendszert, a minimálbért és fizetőssé tenné az egészségügyet. Beengedné a migránsokat és az LMBTQ-propagandát is.” 

Felidézték azt is, hogy Márki-Zay Péter naponta sértegeti a választókat, a vidékieket, a falusiakat, a nőket, a külhoni magyarokat, a fogyatékkal élőket, listázni akarja a zsidókat, a cigányokat, a hatalom reményében örvendezik az idősek halálán, képviseli a fasisztákat és a kommunistákat. 

– Zagyva, összevissza beszéde nemcsak kínos, de komoly veszélyt jelent Magyarország biztonságára is – rögzítette közleményében a Fidesz.

Borítókép: Márki-Zay Péter Fotó: Mirkó István

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.