Gyurcsányi zsarolás a parlamentben

„Nekünk köszönhetitek, hogy egyáltalán frakciótok van” – kiabálta oda Gréczy Zsolt az LMP-s felszólalónak.

Forrás: Facebook2022. 06. 08. 14:16
GYURCSÁNY Ferenc; GRÉCZY Zsolt
Budapest, 2019. szeptember 18. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője (k) és Gréczy Zsolt, a DK képviselője (b) az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2019. szeptember 18-án. A kormány klímaügyi vállalásaival kapcsolatban ellenzéki kezdeményezésre összehívott ülés határozatképtelen volt. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét kimutatta foga fehérjét Gyurcsány Ferenc pártja. Míg a parlamentben a háborús veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbításáról vitáztak; szóba került Niedermüller Péter DK-s polgármester hétvégi Facebook-bejegyzése, melyben arról értekezett, hogy 

a határon túli magyarok jól jártak azzal, hogy Romániához és Szlovákiához csatolták őket. 

A kijelentést már tegnap is több baloldali politikus elítélte, Keresztes László Lóránt, aki a vitában az LMP vezérszónoka volt, most az Országgyűlésben is megtette ugyanezt, elfogadhatatlannak nevezte Niedermüller szavait. 

– Keresztes szavai alatt a fotóművész Gréczy Zsolt (DK) ezt kiabálta be: 

Nekünk köszönhetitek, hogy egyáltalán frakciótok van

– utalva, arra a trükközésre, hogy a DK adott kölcsön mandátumot az LMP-nek, hogy frakciót tudjon alakítani és ezáltal több pénzt – árulta el közösségi oldalán Nacsa Lőrinc. A KDNP-s képviselő szerint 

pont ilyen a gyurcsányi fenyegetőzés, zsarolás, figyelmeztetés. 

– Szoros szövetségeseiket is fenyegetik beszéd közben, ahogy Karácsony Gergelyt is sms-ben zsarolta Gyurcsány, így működik ma a Városháza is. Ráadásul Gréczy volt az, aki ellenezte a határon túli magyaroknak juttatott vakcinákat – hívta fel a figyelmet Nacsa Lőrinc. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője (k) és Gréczy Zsolt, a DK képviselője (b) az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2019. szeptember 18-án. A kormány klímaügyi vállalásaival kapcsolatban ellenzéki kezdeményezésre összehívott ülés határozatképtelen volt (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.