A Soros-féle Amnesty International is irányította a tüntetőket október 23-án

Erre is jutott a guruló dollárokból.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 24. 14:18
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról az Origó beszámolt, a baloldal tüntetést szervezett október 23-án. Minden baloldali politikus képviseltette magát, továbbá azokat a tanárokat és embereket hívták tüntetni, akiknek a pénze ellen harcolnak évek óta Brüsszelben – olvasható az Origó cikkében.

A tegnapi tüntetés érdekessége azonban az, hogy megjelent a tüntetők között a Soros-hálózat fő zászlóhajósa, az Amnesty International. 

Soros emberei szervezetten terelik, irányítják a tüntetésen részt vevő embereket. Mi sem bizonyítja jobban, hogy egy tudatos provokációról van szó.

Az embereket azon a napon hívta utcára a dollárbaloldal, amikor a 16. évfordulója volt a véres gyurcsányi terrornak. Azokat az embereket és tanárokat hívták az utcára tüntetni, akik ellen évek óta küzdenek. Ismeretes: a baloldal minden lehetséges fórumon azért harcol, hogy a hazánk ne kapja meg azokat a Magyarországnak járó uniós forrásokat, amelyek a tanárok kormány által bejelentett, jogos béremeléséhez szükségesek.

A Soros-hálózat nem bízta a dolgokat a véletlenre, hanem az Amnesty International aktivistái a tömeg közé vegyülve terelték és irányították az embereket. 

Ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy mindössze a baloldal és a nemzetközi globalista hálózat tudatos provokációjáról van szó.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: A Soros-féle Amnesty International aktivistái (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.