Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Nacsa Lőrinc: A baloldal ismét valótlanságok alapján támadja hazánkat

– Ma a szankció-, és migrációpárti baloldal bosszúját tapasztalhattuk a magyar baloldal hathatós segítségével – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Nacsa Lőrinc, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének magyar tagja. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője lapunknak elmondta, a jelentés elfogult, tárgyi tévedésekkel van tele, és egy politikai vádiratnak is tekinthető.

2022. 10. 12. 19:10
NACSA Lőrinc;
Páty, 2020. október 16. Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke beszédet mond a Szent II. János Pál pápa születésének századik évfordulójához kapcsolódóan megrendezett rajzpályázat díjátadó ünnepségén a pátyi Szent II. János Pál Plébániatemplomban 2020. október 16-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi baloldal ma ismét valótlanságok alapján támadta Magyarországot. A boszorkányüldözés egy újabb fejezetének lehettünk szemtanúi itt, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésében, hiszen a baloldali többség a magyar baloldali képviselők hathatós segítségével ma elfogadta a Magyarországot elítélő jelentést 

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Nacsa Lőrinc, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének magyar tagja. Ismert, az Európa Tanács rendszeresen monitorozza a tagországokat olyan kérdésekben, mint például a jogállamiság vagy a demokrácia. Erről írnak egy jelentést, amelyről a Parlamenti Közgyűlésben szavazhatnak a delegáltak. 

A mostani jelentésírók olyan pontokat kifogásoltak, amelyekkel rendszeresen találkozhatunk a nemzetközi és a hazai baloldal kommunikációjában: a gyermekvédelmi törvény, a migráció vagy a világjárványhoz köthető veszélyhelyzet kihirdetése.

A KDNP országgyűlési képviselője elmondta, a jelentés szerintük elfogult, tárgyi tévedésekkel van tele és egy politikai vádiratnak is tekinthető.  

Nagyon beszédes, hogy a baloldal egyik fő célja a jelentéssel az volt, hogy hazánk törölje el a gyermekvédelmi törvényt. Ez a jelentés ellentétes az Európa Tanács céljaival, és mindenképpen akadályozza a kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédet 

– szögezte le a képviselő. Nacsa Lőrinc hozzátette, a nemzetközi és a hazai baloldal azért támadta ma is Magyarországot, mert „sikeres kereszténydemokrata politikát folytatunk, nem engedünk az illegális migráció kérdésében, és mert folyamatosan a szankciók felülvizsgálatát követeljük”.  

– Ma, a boszorkányüldözés újabb fejezetében a szankció- és migrációpárti baloldal bosszúját tapasztalhattuk a magyar baloldal hathatós segítségével – zárta gondolatait a képviselő. 

Borítókép: Nacsa Lőrinc (Fotó: Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.