Vonat gázolt Győrszentivánnál

Elütött egy embert a Bécsből Budapestre tartó vonat Győrszentiván megállóhelynél, emiatt késnek a járatok a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Mávinform2023. 02. 09. 11:46
null
Gyõr, 2020. május 11. EURegio vonat érkezik Bécsbõl a gyõri pályaudvarra 2020. május 11-én. A koronavírus-járvány miatt korábban leállított EURegio járatok mától ismét a meghirdetett menetrend szerint közlekednek Gyõr és az osztrák fõváros között. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínelés ideje alatt várhatóan délig, kora délutánig csak egy vágányon haladnak a vonatok Győr és Győrszentiván között.

 A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon 10-20 perccel nőhet a menetidő.

Hozzátették, hogy a balesetben az érintett vonat utasait a Bécsből Budapestre tartó Semmelweis EuroCity vonatra szállítják át – közölte a Mávinform csütörtökön a honlapján.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, néhány nappal ezelőtt a viharos időjárás okozott fennakadásokat a vonatközeledésben. A fakidőlések miatt február 4-én, szombaton napközben több vonalszakaszon ideiglenesen leállt a vonatközlekedés, de a MÁV és a katasztrófavédelem szakemberei egész nap dolgoztak a károk felszámolásán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.