Kukásautó gázolt halálra egy gyalogost Pécsen

Az önkormányzati tulajdonú Biokom NKft. egyik hulladékgyűjtést végző teherautója gázolta el az idős hölgyet, aki a helyszínen életét vesztette.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Police.hu2023. 03. 07. 10:06
Forrás: FB/BIOKOM Nonprofit Kft.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tehergépkocsi gázolt halálra egy gyalogost Pécs nyugati városrészében kedden reggel – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A baleset Uránvárosban, a Bánki Donát úton történt, okai és körülményei még nem tisztázottak. Az ütközés miatt a gyalogos nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az eset miatt Pécs polgármestere is közleményt adott ki, amely szerint 

az önkormányzati tulajdonú Biokom NKft. egyik hulladékgyűjtést végző teherautója gázolta el az idős hölgyet. 

Péterffy Attila közölte: osztozik az elhunyt pécsi asszony szeretteinek fájdalmában. A Biokom NKft. mindenben együttműködik a nyomozóhatósággal – tette hozzá.

A városvezető kitért arra is, hogy a teherautó személyzetét rendkívül megviselték a történtek. A sofőr sokkos állapotba került, a cég szakember segítségét is felajánlotta a trauma feldolgozásához.

A vizsgálat lezárultáig a cég és a pécsi önkormányzat további információt nem oszt meg a nyilvánossággal – olvasható a polgármester közleményében.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Facebook/Biokom NKft.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.