Összeesett egy férfi a gazdagréti üzletben, nem tudták újraéleszteni

Vásárlás közben lett rosszul egy ötven év körüli férfi a XI. kerületben. Az egész üzlet a segítségére sietett, mentőt is hívtak, de az életét már nem tudták megmenteni.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2023. 03. 29. 14:35
Forrás: Bors
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas puffanásra lettek figyelmesek a vásárlók egy élelmiszerlánc újbudai üzletében – írja a Bors.

Egy ötven év körüli férfi éppen a kasszáknál állt sorba a gazdagréti üzletközpontban, amikor minden előjel nélkül, egyik pillanatról a másikra összecsuklott. 

A vásárlók és a dolgozók is rögtön odaszaladtak, próbáltak segíteni a férfin, azonnal mentőt is hívtak.

A mentők mindent megtettek, amit csak lehetett, megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már késő volt, tüdőembóliát kapott – mondta az egyik közeli üzletben dolgozó nő, aki rálátott a kasszákra, így végignézte az eseményeket. Az üzlet az események alatt zárva tartott, a szemtanúk szerint három órán keresztül. Akik már bent voltak, vásárolhattak tovább, és egyesével engedték ki őket, be viszont ebben az időszakban nem mehetett senki.

A Bors információi szerint emberfeletti erőfeszítéseket tettek a mentősök a férfi megmentésére, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Borítókép: a gazdagréti üzlet épülete (Forrás: Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.