Pufikabátban jött ki a próbafülkéből a nagy melegben, nem úszta meg

A fiatalasszony sok ruhát vitt be magával a próbafülkébe, majd hallhatóan elkezdte azokból a címkéket kitépkedni.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 10. 10:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lebukott egy mohácsi nő Szekszárdon, aki közel 140 ezer forint értékben kísérelt meg ruhákat ellopni egy üzletből – írja a Police.hu.

A vármegyeszékhely egyik ruházati boltjából tettek bejelentést 2023. május 6- án szombaton, mert egy ismeretlen nő több ruhaneműt kísérelt meg ellopni, de lebukott. Mint kiderült, a fiatalasszony sok ruhát vitt be magával a próbafülkébe, majd hallhatóan elkezdte azokból a címkéket kitépkedni. Mikor felszólították a fülke elhagyására, a nagy meleg ellenére egy pufi télikabátban lépett ki. A dolgozók kérték, hogy húzza le a dzseki cipzárját, de ennek csak vonakodva tett eleget. A kabát alatt több réteg ruhát viselt, és a nadrágjába is voltak ruhák betömködve. Ezután visszalépett a fülkébe, megszabadult a holmiktól, majd a kezében tartott nadrágokkal indult a pénztár felé. Az egyik nadrág zsebében több, egyéb ruhákról letépett vonalkód és címke volt.

A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a 35 éves mohácsi nőt, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétsége miatt.

A szemle során a ledobált ruhaneműk és a lefoglalt ruhacímkék alapján azonosítható volt, hogy a tetten ért nő 17 darab különböző ruhaneműt kísérelt meg eltulajdonítani. Az így megrongált ruhaneműk eladhatatlanná váltak, így az okozott kár csak részben térült meg.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.