Deutsch Tamás: Egy az egyben a Soros-terv megvalósításáról beszélhetünk

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az új európai migrációs szabályozás tervezete még súlyosabb, mint első látásra tűnt.

Magyar Nemzet
2023. 07. 09. 8:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán. Ezeket az elhibázott brüsszeli döntéseket azonban nem fogjuk végrehajtani

– hangsúlyozta az új európai migrációs szabályozás tervezetéval kapcsolatban a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az új tervezet oka, hogy a multikulti ideológiája Nyugat-Európában összeomlott, az illegális migrációnak szabad utat engedő gyakorlatnak pedig katasztrófaközeli következményei vannak. Ezt látni mindennap Franciaországban, ahol polgárháborús állapotok vannak, de nem volt olyan régen a kölni dóm előtti szilveszteri buli idején elkövetett tömeges erőszak, illetve a brüsszeli és párizsi terrorcselekmények sem – mutatott rá.

Az új jogszabálycsomag részleteit ismertetve a politikus azt mondta: ez még súlyosabb, mint első látásra tűnt, mert itt gyakorlatilag „betelepítési kvóta a négyzeten” rendszerről van szó. 

Ez egyfelől azt jelenti, hogy olyan jogi kötelezvényt, olyan brüsszeli döntést akarnak meghozni, hogy az elhibázott, az illegális migrációnak zöld utat engedő politika miatt Nyugat-Európába érkező migránsokat, amikor ott már túl nagy terhet jelentenének, erőszakkal áttelepítenék Magyarországra.

– részletezte a képviselő, hozzátéve, a másik kvótarendszer pedig úgy nézne ki, hogy amennyiben a nyugat-európai országok határon túl sok migráns jelenik meg, azok elbírálását is nekünk kellene elvégezni. Deutsch Tamás szerint majdnem tízezer illegális migráns elbírálását akarják a nyakunkba varrni, akiknek egyetemi kollégiumi sztenderdnek megfelelő szállást és élelmezést kellene biztosítani.

Mindezek alapján Paks, Baja vagy Esztergom lélekszámának megfelelő migránsgettókat kellene létrehozni, amelyek nem zártak lennének, vagyis közbiztonsági és közegészségügyi veszélyeket okozva, szabadon járhatnának ki-be a betelepített migránsok.

Deutsch Tamás kitért arra is, hogy évekkel ezelőtt Soros György egy tervet fogalmazott meg arra, hogyan kellene migránsokat betelepíteni Európába. Ennek két-három pontja ma szinte változtatások nélkül jelenik meg az új európai migrációs szabályozás tervezetében.

Egy az egyben a Soros-terv megvalósításáról beszélhetünk, tehát Ursula von der Leyen Soros György és utódja, Alexander Soros legjobb európai tanítványai közé tartozik

 – húzta alá.  

A Fidesz EP-képviselője ugyanakkor kijelentette: Európa védelmezői vagyunk, hiszen tavaly a negyedmilliót is meghaladta azon illegális migránsok száma, akiket hazánk megállított a szerb–magyar határon, míg az elmúlt fél évtizedben egymillió, Európába törvénytelen módon belépni szándékozó migráns bejutását akadályozta meg Magyarország, amivel listavezető. Éppen ezért most sincs az a brüsszeli nyomás, amely Magyarország szándékait, elhatározásait meg tudná állítani – szögezte le.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.