Részegen kukákat húzott az út közepére a fiatal, másnap már csengettek a rendőrök

A tizenhat éves fiúnak érdekesen alakult az éjszakája.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, police.hu2023. 07. 27. 17:25
kuka
20230112 Székesfehérvár, kuka, szeméthelyzet, Fotós: Fehér Gábor FG Fejér MEgyei HÍrlap Fotó: Fehér Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szemeteskukákat borított fel tegnap éjszaka egy részeg fiatal Gyulán – írta a Police.hu. Miután a fiú a szemeteseket felborította, az út közepére húzta őket. A szeméttárolók – amellett, hogy akadályozták a közlekedést –, balesetveszélyesek is voltak, hiszen sötétben a fekete színű kukákat nehezen lehetett észrevenni.

A kukákra rábukkant a rendőrség és helyszínelésbe fogtak. Miután a rendőrök járhatóvá tették az utat, majd adatgyűjtésbe kezdtek, és tizenkét óra alatt megtalálták a fiatalt.

A tizenhat éves fiú elmondta nekik, hogy este szórakozni volt a barátaival, és sokat ivott. A történtekre emlékezett ugyan, de nem tudta megmondani, hogy miért húzta a szemeteseket az útra.

 A gyulai rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított ellene.

Borítókép: illusztráció (Fejér Megyei Hírlap/Fehér Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.