Lopás közben gondolták meg magukat a tolvajok, ez lett a vesztük

A páros egyik tagja a szoknyája alá próbálta rejteni a lopott holmit.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 08. 02. 17:03
null
Budapest, 2023. június 15. Rendõrségi közúti ellenõrzés Budapesten, az Alkotás úton 2023. június 15-én. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Mûveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenõrzési terve alapján tart a rendõrség országos akciót. Ebben az idõszakban célzottan az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülõ embereket szûrik ki. Ideges lett, egy videómegosztón látott felvétel miatt, ezért a férfi amfetamin fogyasztás után beült a kocsijába, és elment a rendőrségre, hogy . Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy tiszaföldvári nő és egy férfi hétfőn mentek be egy szolnoki horgászboltba azzal a tervvel, hogy horgászfelszerelést lopnak adta hírül a Police.hu.

A nő levett a polcról egy pergető orsót, amit a szoknyája alá dugott. Az eladó ezt meglátta, ezért az asszony a felszólítására visszaadta az árut. 

Később az eladó visszanézte a boltjában felszerelt kamera felvételét és látta, hogy a nő egy másik, közel 184 ezer forint értékű orsót is a ruházatába rejtett, amit viszont sikerült elvinnie. 

Aznap délután bejelentés érkezett a rendőrségre egy másik szolnoki üzletből is, a harminchárom éves férfi és a harminckilenc éves nő ezúttal egy mobiltelefont emelt el, amelyet alufóliába tekertek. Így akarták kijátszani a bolt áruvédelmi kapuját, de meggondolták magukat, majd kibontották a telefont tartalmazó dobozt, a tartalmát pedig a nő ismét a ruhájába próbálta rejteni.

A biztonsági őr tetten érte a párost, majd értesítette a rendőröket, akik elfogták a tolvajokat. Mindketten beismerték a lopást.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.