Lövés dördült Miskolcon, egy ember meghalt

Családi perpatvar állhat a tragédia hátterében.

Munktársunktól
Forrás: BOON2023. 08. 04. 15:23
null
Budapest Lecke u 1. Rendőe gyilkosság helyszínelés Fotók : Markovics Gábor Ripost Fotó: Markovics Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miskolcon a Petőfi Sándor utca város felőli oldalát teljesen lezárták, és a bevetési egység kivonult a helyszínre. Minden rendőr golyóálló mellényben volt, állítólag lövöldözés is történt – írta a Miskolcon láttam Facebook-csoport.

A hírt később a Boon.hu vármegyei hírportál is megerősítette, kiegészítve azzal, hogy családi perpatvar történhetett, miközben eldördült egy lövés is a mentőállomás közelében. A portállal a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya közölte: családi veszekedéshez riasztották a rendőröket, és mivel felmerült a lőfegyver jelenléte, csatlakozott a bevetési egység is az akcióhoz.

 

Öngyilkos lett

Az eset során egy lövés is eldörrent, egy férfi önkezével vetett véget az életének. A fegyverhasználatot, az eset pontos körülményeit tovább vizsgálják a rendőrség szakemberei – tudta meg a portál.

A helyszín közelében lévő óvodában a lövöldözés idején gyerekek és pedagógusok is tartózkodtak. A történésekből a kicsik szerencsére semmit nem vettek észre.

– A gyerekek bent voltak az épületben, a redőnyöket lehúzták az óvónők, de nem érzékeltek semmit a kint történtekből – tudta meg a portál egy édesanyától.

Borítókép: Helyszínelő rendőrök (Fotó: Markovics Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.