Schiffer András erős szavakkal válaszolt Ujhelyi István durva kirohanására

Az LMP korábbi politikusa szerint az EP-képviselő véleménye pontos látlelet a progresszív kemény mag mentális állapotáról.

Magyar Nemzet
2023. 08. 04. 11:13
null
2021.09.21. Budapest Schiffer András ügyvéd Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ujhelyi István reakciója viszonylag pontos látlelet a hazai progresszív kemény mag mentális állapotáról” – fogalmazott Schiffer András a Facebook-oldalán. 

Az LMP korábbi országgyűlési képviselője arra reagált, hogy a MSZP-ből nemrég kilépett európai parlamenti képviselő az ATV Start című műsorában nagyon csúnya szavakkal illette Schiffer András azon javaslatát, amely szerint ha egy meghatározott határidőn belül nem jönnek meg a források, Magyarországnak fel kellene függesztenie a befizetéseket az EU felé.

Az EP-képviselő azt mondta:

Elmentek otthonról teljesen, vagy a kormány előretolt csatára, provokátora […] Andrástól ez teljes mellélövés, remélem, a kormány ezt nem használja ki. Ez egy jó út lenne Magyarország Európai Unióból való jogi kiiratkozásához is. […]

Schiffer András a közösségi oldalán felhívta Ujhelyi figyelmét, hogy tavaly áprilisban ott tartottak, hogy minden kormánypárti szavazó ostoba, agymosott.

Bő egy esztendő után sikerült eljutni oda, hogy aki kritizálja azt a hatalmi központot, ahonnan a felmentő seregeket várják, az vagy hülye, vagy Fidesz-bérenc. Hajrá, Pista, fog ez menni, meglesz ’26-ra a 4/5-öd is!

– hangoztatta Schiffer.

Borítókép: Schiffer András (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.