Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Hallgat a Telex a Parlamentben elszundító munkatársa ügyében

Magyar Nemzet
2023.09.27. 17:48 2023.09.27. 18:12
Hallgat a Telex a Parlamentben elszundító munkatársa ügyében

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, Simor Dániel, a Telex munkatársa két nappal ezelőtt a Parlamentben pihente ki fáradalmait, országgyűlési tudósítása közben szundított egyet, amihez még a cipőjét is levette. A jelenetről fotó is készült és a Mandiner megkeresésére az Országgyűlési Hivatal is reagált az újságíró viselkedésére, amelyről a Telex szakmai igazgatóját, Dull Szabolcsot is értesítették. A hivatal azt írta: Simor Dániel az Országházhoz és az Országgyűléshez méltatlan módon viselkedett, valamint megsértette azok tekintélyét. Ezért az őszi ülésszak végéig felfüggesztették belépési jogosultságát az Országházba. 

Lapunk megkereste a Telexet az eset kapcsán. Többek között azt tudakoltuk, megengedhetőnek tartják-e, hogy újságíróik így töltsék el az időt a Parlament épületében, illetve megtiltják-e a jövőben a tudósítóiknak, hogy a helyszínen elaludjanak. 

Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket. 

Borítókép: Simor Dániel az Országházban alszik (Forrás: Deák Dániel Facebook-oldala)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.