Lányát és unokahúgát kényszerítette szexre egy nő, hétfőn tárgyalják az ügyét

A sértettek nem töltötték be a tizennyolcadik életévüket.

Magyar Nemzet
Forrás: KEMMA2023. 09. 03. 20:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberkereskedelem bűntettében tart ülést a Tatabányai Törvényszék szeptember 4-én, hétfőn reggel. Az ügyészség az I. rendű vádlottat folytatólagosan, több ember sérelmére, 18. életévét be nem töltött, nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntettével vádolta meg – adta hírül a KEMMA

A vádirat szerint az I. rendű vádlott nevelése és felügyelete alatt állt a 2006 novemberében született lánya és a 2004 novemberében született unokahúga. A nő a vizsgált időszakban több alkalommal is rábeszélte a sértetteket, hogy menjenek el a II. rendű vádlotthoz, és részére különböző szexuális cselekményeket végezzenek.

Az I. rendű vádlott elvette a pénzt, amit az áldozatok a „szolgáltatásért” kaptak. A II. rendű vádlott tudta, hogy a sértettek még nem töltötték be a 18. életévüket, és az I. rendű vádlott lányáról azt is tudta, hogy még 14 éves sincs. 

A vádirat szerint a férfi elkövette a gyermekprostitúció kihasználása és a szexuális visszaélés bűntettét.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.