Pókemberként mászott fel a házfalon egy lány a Nyugatinál + videó

A merész próbálkozás nagyon könnyen tragédiával is végződhetett volna.

Forrás: Tények2023. 09. 26. 10:16
Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi látványra lettek figyelmesek péntek hajnalban a Nyugati pályaudvar környékén a járókelők – számolt be a Tv2 hírműsora, a Tények.

Felvétel készült arról, hogy egy vakmerő fiatal lány kaszkadőröket meghazudtoló módon mászott fel az egyik többemeletes épület falán. Kérdésre a felvétel készítője elárulta, valószínűleg a lány kizárhatta magát, és így akart visszajutni a lakásba.

Egy dolog biztos, a lány és a földről őt biztató barátnője nem akarta az utcán tölteni az éjszakát, kitartásuk megbecsülésre méltó, ugyanakkor 

semmiképp nem követendő példa, hiszen a merész mutatvány könnyen tragédiával is végződhetett volna.

Az esetről készült videón tökéletesen látszik, ahogyan a fiatal igyekszik fogást találni az erkély alján, de hogy a két lány végül sikerrel járt-e, egyelőre nem derült ki.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.