Ilyen volt Hajós András kivégzése a Heti hetesben + videó

A balliberális Heti hetes tagjai így estek neki Hajósnak, mert Gyurcsány lemondását követelte az őszödi beszéd kiszivárgása után még 2006 őszén.

2024. 02. 10. 8:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fél ország nézte valamikor a Heti hetest, amely humoros jelmezbe öltöztetett balliberális propagandaműsor volt. Ezt sokan tudták, sokakat nem érdekelt, mások pedig nem vették észre.

Ahogyan a kommunisták számára Sztálin halála, majd 1956 jelentett törést, a Heti hetes Trianonja 2006 volt, amikor a bábmester Gyurcsány Ferenc előjött az őszödi beszédével.

Hajós András valamiért azt gondolta akkor, hogy nyíltan kritizálhatja Gyurcsányt, de tévedett. Még 2006 szeptemberében, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése utáni napokban a nyíltan balliberális Hajós bement a Hír TV-be, ahol Gyurcsány Ferenc lemondását követelte.

Ezután Hajósnak a Heti hetes társasága előtt nyilvánosan kellett (volna) önkritikát gyakorolnia, amikor az őszödi beszéd kiszivárgását követő első műsorban az elvtársai gyakorlatilag egyöntetűen támadtak neki, hogy hogyan merészelte a Gyurcsányt lemondásra felszólítani a Hír TV-ben. Farkasházy Tivadar – mint egy vallató ÁVH-s tiszt – dühe, Hernádi Judit anyáskodó lesajnálása mindent elárult a főszereplők politikai hátteréről, ami azért fontos, mert ebben a pillanatban sokat elárultak magukról. Kibújt végre a munkásőr-szellemiség a zsákból! – hangsúlyozta Mező Gábor a legfrissebb Hamis gulyás YouTube-videójában, íme:

Borítókép forrása: YouTube

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.