Kocsis Máté: A baloldal és dollármédia most inkább mélyen hallgasson

Eddig folyamatosan támadták a gyermekvédelmi és pedofilellenes intézkedéseket.

2024. 02. 06. 17:00
KOCSIS Máté
Pécs, 2023. november 30. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje a nemzeti konzultációt és a szuverenitásvédelmet érintõ pécsi fórumon 2023. november 30-án. MTI/Katona Tibor Fotó: Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kegyelmezési jog kizárólag az államfőt illeti meg, függetlenül attól, hogy külön-külön egyetértünk-e vele vagy sem – hívta fel a figyelmet Kocsis Máté a közösségi oldalán. A Fidesz frakcióvezetője arra az álhírre reagált, miszerint Novák Katalin köztársasági elnök egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg. Az eset kapcsán a köztársasági elnök már leszögezte, hogy nincs, nem volt és nem is lesz kegyelem a pedofiloknak.

Az a baloldal nagyon mélyen hallgasson, amelyik nem szavazta meg a pedofilellenes törvényt 2021-ben, amelyik nem támogatta, hogy a legsúlyosabb büntetést kapják a pedofil bűnözők, amelyik ellenezte a kereshető pedofilnyilvántartást és amelyik érvénytelenné akarta tenni a gyermekvédelmi népszavazást

– fogalmazott Kocsis Máté. A frakcióvezető azt is leszögezte, hogy ugyanez a baloldal az is, amelyik ma is beengedné az erőszakos genderpropagandát az iskolákba és az óvodákba, nyugati szövetségeseikkel együtt pedig megtámadták a gyermekvédelmi és pedofilokat szigorúan büntető törvényt a brüsszeli fórumokon. A Magyarországnak járó forrásokat részben emiatt tartják vissza – tette hozzá.

Akkor nem hangoskodott a Gyurcsány vezette baloldal, amikor Jámbor András párttársánál 70 ezer pedofil felvételt találtak, meg akkor sem, amikor Bauer Tamás, aztán meg a HVG sorra mentegette a pedofil bűnelkövetőket

– írta a frakcióvezető. Az sem zavarta a baloldalt és a dollármédiát, hogy Józsefváros gyurcsányista polgármestere, Pikó András együtt fotózkodott és kampányolt a hírhedt B. Zsolt nevű pedofillal, vagy amikor Pulai András azt mondta, hogy „a pedofilokkal együtt lehet érezni” – sorolta a példákat Kocsis Máté. Attól is eltekintettek, amikor a Jobbik politikusát kapták gyermekpornográf bűncselekményen.

A magyarok átlátnak a szitán, az álságos és kétszínű baloldali akciókon, a folyamatos hazudozáson

– hangsúlyozta Kocsis Máté. Közölte: a baloldal és dollármédia folyamatosan támadta a gyermekvédelmi és pedofilellenes intézkedéseket, szóval most inkább mélyen hallgassanak.

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: MTI/Katona Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.