Kázmér 2024. március 4.
logo

Láncfűrésszel fenyegette szomszédait egy diósjenői férfi

Magyar Nemzet
Forrás: Origo
2024.02.12. 16:09 2024.02.12. 16:27
Láncfűrésszel fenyegette szomszédait egy diósjenői férfi

A férfi 2021 augusztusában a vele közös udvart használó nőt kezdte el szidni. Az Origó információi szerint, amikor a nő arra kérte, hogy fejezze be, a férfi egy kis baltával megindult felé, és azzal fenyegette, hogy agyonüti.  

Az ügyészség most zaklatás miatt emelt vádat a férfi ellen, aki 2022-ben egy másik szomszédját is többször megfenyegette. Először tűzifa darabolása közben meglátta, odakiabált neki, majd összevesztek egymással. 

A férfi a bekapcsolt láncfűrésszel átment a szomszédhoz, bement az udvarára és azt kiabálta neki, hogy megöli, levágja a fejét. 

Az őrjöngő szomszéd végül a környékbéliek hatására lenyugodott, de később egy vascsővel akarta megtámadni a szomszédot. A férfi tavaly januárban, részegen egy sörösüveggel akarta fejbe vágni a szomszédját, augusztus 2-án pedig a háza előtt állt, amikor káromkodva kiabált neki, majd a kezében lévő szatyorból elővett egy kést. Ezek után azt mondta a szomszédnak, hogy menjen ki hozzá az utcára, mert meg akarja ölni. 

Borítókép: Láncfűrész (Fotó: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.