Unatkoztak a diákok, hát autóba ültek, hogy aztán levadásszák a postást

Véletlen volt – mondta a gyanúsított.

Forrás: Police2024. 03. 04. 11:29
Police,Lights,At,Night,In,The,City, rendőrautó, rendőr, villogó
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy középiskolás diákot gyanúsít a rendőrség azzal a bűncselekménnyel, ami február 22-én délben történt Szolnokon – adta hírül a rendőrségi portál. 

A fiatal négy barátjával indult kocsikázni, egyikük egy tartályból zselés lövedéket kibocsátó játékfegyvert is magával vitt. A megalapozott gyanú szerint a kocsi hátsó ülésén helyet foglaló fiú gondolt egyet, és a leengedett ablakon át 

többször hátba lőtt egy munkáját végző kerékpáros postást.

A gyanúsítottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt kihallgatták. A bűnügyesek a játékfegyvert kutatás során megtalálták, lefoglalták. A fiú elmondta, hogy céltalanul lőtt ki az ablakon, véletlenül találta el a postást. 

Amikor interneten olvasta, mi történt a postai alkalmazottal, azonnal szólt édesanyjának és önként jelentkezett a rendőrségen.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.