Betörtek az Andrássy úton található luxusüzletbe az éj leple alatt

Hajnal három környékén.

Forrás: BRFK2024. 04. 15. 11:51
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betörtek az Andrássy úton található Louis Vuitton-üzletbe hétfő hajnalban – értesült a Magyar Nemzet. A rendőrség arról tájékoztatta lapunkat, hogy hajnal három előtt tíz perccel kapták a bejelentést, de részleteket egyelőre nem árultak el, mert még nyomoznak.

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2024. április 15-én 2 óra 50 perc körül érkezett bejelentés, hogy egy Hajós utcai üzletbe betörtek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, a kárérték megállapítása folyamatban van, bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.

Hajnalban valaki készített egy videót is arról, amint rendőrök helyszínelnek az üzletben, a felvételt a TikTokra töltötték fel.

A kommentelők egyébként egészen humorosan fogadták a hírt, valaki szerint Budapest olyan, mint a GTA, más rengeteg sírva nevető emoji mellett azt írja:

meghosszabbították a Glamour-napokat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.