Hétfőn kezdődik a razzia, levadássza a rendőrség az összes gyorshajtót

Röpül a sárga csekk: ki tudja, hol áll meg?

Forrás: Police2024. 04. 12. 15:33
Traffipax a 33-as fõúton Debrecen határában. Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április 15. és április 21. között idehaza is fokozott ellenőrzést tart a rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján – írja a rendőrségi portál. Ez azt jelenti, hogy 

a rendőrség ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtók kiszűrésére.

Ezen belül is lesz egy kemény nap, ugyanis a Roadpol egész Európát érintő sebesség-ellenőrzési kampányhoz kapcsolódva a magyar rendőrség április 19-én 6 órától kezdődően 24 órás Speedmarathont tart, amikor valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják meg visszaszorítani a gyorshajtást.  

Hozzáfűzik, a gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy az év valamennyi napján tartsák be a szabályokat.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.