Orbán Viktor elárulta, hol volt az első munkahelye

Többen is nyilatkoznak a miniszterelnök új videójában.

2024. 04. 13. 15:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb kihívást teljesítettek a fideszes politikusok a miniszterelnök új TikTok-videójában, amelyből kiderül, hogy kinek mi volt az első munkahelye.

Orbán Viktor egy termelőszövetkezetben dolgozott először mint diákmunkás, körülbelül tizenegy éves korában, ahol hagymát kellett válogatnia. Elmondása szerint utána – szintén diákmunkásként – az etyeki állami gazdaság szőlészetébe járt kacsolni.

Szentkirályi Alexandra telefonközpontban dolgozott nappali és éjszakai műszakban is, Kubatov Gábor pedig gyárban volt rakodómunkás. Németh Szilárd hatodikos kora után szeretett volna egy magnót vásárolni, ezért elment a Dimitrov MGTSZ-be gazolni és krumplit szedni.

– Érettségit követően képesítés nélküli napközis nevelőként dolgoztam egy XVIII. kerületi általános iskolában – válaszolt a kérdésre Deutsch Tamás, majd  hozzátette: ehhez egy tanfolyamot kellett elvégezni. Amikor megkapta a bizonyítványát, kezet fogtak,

én pedig boldogan nyitottam ki a bizonyítványt, amibe az volt odaírva, hogy képesítése: képesítés nélküli napközis nevelő

– emlékezett vissza a politikus.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.