Orbán Viktor is rajta van a Fidesz EP-listáján

Erre senki sem számított.

2024. 04. 29. 13:32
ORBÁN Viktor
Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Nemzeti Választási Iroda szombaton hivatalosan is nyilvántartásba vette a Fidesz–KDNP EP-listáját, vagyis az aláírások ellenőrzése befejeződött. Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kiemelte, 

elsőként gyűjtötték össze és adták le a szavazatokat, és az indulásukat is elsőként vették hivatalosan nyilvántartásba.

Azonban a szemfülesek észrevehették, hogy nem akárkivel zárul a kormánypártok listája. Ha a Választások.hu oldalon az utolsó oldalra kattintunk, találkozhatunk a lista végén Kocsis Máté, valamint Semjén Zsolt nevével is. De a végén maga a miniszterelnök neve is szerepel, aki hatvanharmadik jelöltként zárja a sort.  

Menczer Tamás, a párt kommunikációs igazgatója szombaton hangsúlyozta: a valaha volt legerőteljesebb, legerősebb és legnagyobb EP-kampányt folytatják, mindenkihez szeretnének eljutni, mindenkinek meg akarják adni a lehetőséget, hogy támogassa a béke hangját.

A mi támogatóink a legelkötelezettebbek, hiszen tudjuk jól, hogy a tét óriási: háború vagy béke. Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!

– húzta alá az igazgató.

 

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.