Szentkirályi Alexandra: Csak mi tudjuk kivezetni Budapestet a Gyurcsány-korszakból!

A kormánypárti főpolgármester-jelölt szerint egyedül ők elég erősek ahhoz, hogy változást hozzanak a fővárosban.

Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala2024. 05. 15. 7:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Csak nekünk van esélyünk kivezetni Budapestet a Gyurcsány-korszakból” – írta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán. Úgy fogalmazott: csak az ő közösségük elég erős, hogy legyőzzék a múltat, és változást hozzanak Budapesten. Ezzel együtt fogják megírni Budapest történetének új fejezetét, amit büszkén mesélhetnek majd a gyerekeiknek és az unokáiknak – közölte.

A bejegyzésben az is olvasható, hogy Budapestnek olyan vezetőre van szüksége, aki a magyarság fővárosaként és a budapestiek otthonaként tekint rá. „Tegyük újra naggyá a nemzet fővárosát!” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra. 

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.