Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Pep Guardiola a szurkolóknak üzent a City sorsdöntő meccse előtt

A Tottenham kedd esti, idegenbeli 2-0-s legyőzése után közel került az újabb bajnoki címhez a Manchester City, amely az angol labdarúgó-bajnokság vasárnapi zárófordulóját megelőzően két ponttal vezet az Arsenal előtt. Ennek ellenére még nem ünnepeltek a manchesteriek.

2024. 05. 15. 8:06
FA Cup semi-final - Manchester City v Chelsea
Pep Guardiola és csapata közel jár az újabb bajnoki címhez. Fotó: NEIL HALL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint megírtuk , kedden volt az előző három kiírást megnyerő Manchester City nyerőembere, a norvég szerezte együttese mindkét gólját.

Még nem ünnepeltek

A Tottenham elleni találkozó után a manchesteriek menedzsere, Pep Guardiola kijelentette: játékosai nem csaptak túlzó ünneplést, hiszen tisztában vannak azzal, hogy még nem nyerték meg sorozatban negyedik bajnoki címüket.

– Tetszik, hogy olyan boldogok voltak az öltözőben, de természetesen tudják, hogy ez még nem történt meg. Nem láttam extra ünneplést, a játékosok tisztában vannak azzal, hogy nehéz dolguk lesz vasárnap – idézte a trénert klubja honlapja.

 

Mindenki a stadionba!

A City május 19-én, a West Ham elleni hazai bajnokin teheti biztossá újabb bajnoki címét.

– Az embereknek vasárnap az Etihad-stadionba kell jönniük, tudva, hogy nehéz lesz. El kell jönniük a családjukkal, és magukkal kell hozniuk az energiát, minden centit és métert meg kell nyerniük, hogy megnyerjük ezt a meccset. Ahhoz, hogy megtartsuk a címet, csak annyit kell tennünk, hogy behúzzuk az utolsó mérkőzést. Szerencsések vagyunk, hogy élhetünk ezzel a lehetőséggel – jelentette ki Guardiola.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.