Tömegkarambol történt az M7-es autópályán

Részletek a cikkben.

Forrás: MTI2024. 04. 01. 19:47
Egy 2017-es balesetnél helyszínelnek Fonyód közelében. Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött nyolc autó az M7-es autópályán Balatonboglár térségében hétfőn késő délután, a sztráda Budapestre vezető szakaszát lezárták – közölte a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Azt írták:

a baleset az M7-es autópálya 141-es kilométerénél történt.

Óvári Timót, az igazgatóság helyettes szóvivője az MTI megkeresésére beszámolt arról, hogy a műszaki mentést a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók bevonásával végzik.

Az igazgatóság tájékoztatása szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és mentőhelikopterek is a helyszínre tartottak.

Az Útinform a honlapján azt írta:

a 143-as jelű Lengyeltóti/Balatonboglár csomópontban a rendőrök leterelték a sztrádáról a Budapest felé tartó forgalmat.

A 7-es főúton, Balatonlelle és Balatonőszöd között a leterelés okozta erősebb forgalom miatt nagyon lelassult a közlekedés.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére közölte: a helyszínre több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak, a mentősök végül két embert vittek könnyebb sérülésekkel mentőautóval kórházba.

A Police.hu esti tájékoztatása szerint az útszakaszon a rendőrök a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére korlátozták, de a járműforgalom most már zavartalan.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.