Új kommunikációs igazgatója van a Fidesz–KDNP-nek

Menczer Tamás váltja Hollik Istvánt.

2024. 04. 03. 12:25
MENCZER Tamás
Menczer Tamás Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagy megtiszteltetés, hogy a miniszterelnök felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz–KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok – jelentette be Menczer Tamás a közösségi oldalán.

Mint jelezte, az államtitkári munkát befejezi, ugyanakkor a Buda-környéki Pest 2-es választókörzetért a jövőben is mindent meg fog tenni. Továbbá köszönetet mondott elődje, Hollik István munkájáért.

A régi baloldal – Gyurcsány és a többiek – és az új baloldal – árulók, politikai kalandorok – a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni

– hangsúlyozta Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.