A szokásos zavart mosolygásával próbált meg ismét kibújni a kínos kérdések alól Karácsony

A tatabányai beszéde után menekült a kérdések elől Budapest jelenlegi főpolgármestere.

Forrás: Origó2024. 05. 08. 22:41
Budapest, 2024. április 14.
Karácsony Gergely fõpolgármester és Dobrev Klára, a DK EP-képviselõje a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd-Zöldek közös önkormányzati és európai parlamenti választási kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. április 14-én.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely szokásához híven egyetlen komoly, de számára kínos kérdésre sem válaszolt. Budapest jelenlegi főpolgármestere Tatabányán egy baloldali rendezvény után vetette be a már jól ismert, újságírókat lefegyverző technikáját, a zavartan mosolygást. Az Origó videójából az is kiderült, hogy Karácsony Gergelyt Dobrev Klára szinte védi, hogy ne válaszoljon a kérdésekre, ahogy az is jól kivehető, hogy 

ezen a baloldali rendezvényen lökdösték az újságírókat és igyekezték elállni az útjukat, hogy ne tudjanak kérdéseket feltenni a menekülő Karácsony Gergelynek.

 

Borítókép: Karácsony Gergely és Dobrev Klára (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.