Következő mérkőzések
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

A békemenet után jön a döntő állomás + videó

A Fidesz EP-listavezetője köszönetet mondott a békemenet résztvevőinek.

2024. 06. 04. 14:58
Budapest, 2024. június 1.
A drónnal készült képen a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevõi vonulnak az Id. Antall József rakparton 2024. június 1-jén.
MTI/Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, szombaton tartották a tizedik békemenetet, amelyen több százezer ember gyűlt össze. A monumentális esemény óriási visszhangot keltett külföldön is, az Egyesült Államoktól Oroszországig mindenütt Orbán Viktor szavait idézte a sajtó

– Ez volt minden idők legnagyobb békemenete, sőt Európa legnagyobb békemenete. Megmutattuk, hogy együtt erő vagyunk – idézte fel közösségi oldalára feltöltött videóüzenetében a Fidesz EP-listavezetője. Deutsch Tamás kiemelte: – Köszönjük mindenkinek, aki eljött, aki részt vett, aki csatlakozott ehhez a békemenethez.

– Mi, békepárti magyarok megmutattuk az erőnket. De a június 1-jei békemenet, minden idők legnagyobb békemenete csak az első állomás volt

– fogalmazott a politikus, majd hangsúlyozta: a döntő állomásra egy héttel később, június 9-én fog sor kerülni.

– Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! – jelentette ki Deutsch Tamás.

Borítókép: A békemenet (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.