Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Menczer Tamás mattja az RTL-nek: kit érdekel most Magyar Péter?

A békemeneten találták meg váratlan kérdéssel a politikust.

Forrás: Facebook2024. 06. 01. 21:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az RTL riportere a békemenet kellős közepén találta meg Menczer Tamást, a Fidesz kommunikációs igazgatóját egy olyan kérdéssel, amelyet a politikus a béke mellett való kiállás közepette nem látott jönni: Magyar Péter Partizánnak adott interjújával kapcsolatban érdeklődött. 

– Meglepett a kérdésével, azt tudom mondani, hogy kit érdekel most Magyar Péter? Engem biztos nem. Nézze meg ennek a tömegnek az erejét, a békepártiak erejét! – mondta Menczer Tamás, majd úgy folytatta: A magyar emberek ma világosan megmutatják, hogy világosan értik, létfontosságú választás előtt állunk. Világosan értik, hogy a háborúpártiak a gyengéket bedarálják, és 

világosan üzenik a nemzetközi háborúpártiaknak is, hogy ezt nem hagyják, és Magyar Péternek és a többi háborúpárti baloldalinak is azt, hogy elmegyünk mindannyian június 9-én és legyőzzük őket.

Íme a szituációról készült felvétel:

Borítókép: Menczer Tamás a békemeneten (Forrás: Képernyőkép/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.