Orbán Viktor lélegzetelállító drónfelvétellel mondott köszönetet a békemenetért + videó

Együtt erő vagyunk! – üzente a miniszterelnök.

2024. 06. 02. 10:32
Orbán Viktor, békemenet
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Köszönöm, hogy eljöttetek – mondott köszönetet a tizedik békemenet résztvevőinek hivatalos TikTok-csatornáján Orbán Viktor.

Együtt erő vagyunk

– írta a lélegzetelállító drónfelvételekhez, amelyen a több százezer ember vonulása látható.

Európa legnagyobb békemenetén több százezer ember gyűlt össze. Tudósítónk jelentése szerint többen érkeztek külföldről is, német és svéd, illetve lett, litván és észt zászlók is feltűnnek a tömegben szolidaritásukat kifejezve. Kocsis Máté meghatónak és inspirálónak nevezte a tömeget.

A szombati rendezvény óriási visszhangot keltett külföldön is, az Egyesült Államoktól Oroszországig mindenütt Orbán Viktor szavait idézte a sajtó

A miniszterelnök a Margitszigeten mondott beszédében kijelölte a Fidesz–KDNP központi elgondolását az európai politikát illetően: 

Kimaradni a háborúból és a béke szigeteként megőrizni Magyarországot. 

– A választást a jövő héten kell megnyerni, és egy hét múlva erősítést kapunk Európa minden országából, és létrehozhatunk egy békepárti koalíciót. Ősszel az amerikaiak békepárti koalíciót választhatnak, és létrehozhatjuk a transzatlanti békekoalíciót. Az év elején kisebbségben voltunk, az év végére többségbe kerülhetünk az egész nyugati világban – hangoztatta. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.