Szavazásra hívta a választókat Gádoros kormánypárti jelöltje

Szilágyi Tibor a polgármesteri, napi teendői mellett a telefonos kampánnyal a választók minél szélesebb körét akarja elérni.

Forrás: beol.hu2024. 06. 08. 15:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az önkormányzati választás Fidesz–KDNP által támogatott polgármesterjelöltje, Szilágyi Tibor Gádoroson a szombat reggelét most is a piacon kezdte. Majd településvezetői teendői szólították tovább – számolt be a Beol.hu. Mint írták, 

Szilágyi Tibor az elmúlt napokban a polgármesteri, napi teendői mellett a telefonos kapcsolattartással a választók minél szélesebb körét akarja elérni.

Elmesélte: sokan jó néven vették a megkeresést, például tájékozódtak a vasárnapi szavazás technikai lebonyolításával kapcsolatban. – Mindenkit arra kértem, menjen el szavazni. A telefonos megkereséseim után többekhez személyesen is eljutok szombaton, kérésükre. Ők mozgóurnát szeretnének igényelni, ebben leszek a segítségükre – tette hozzá.

Szilágyi Tibor azt is elmondta, polgármesterjelölti szóróanyagát már eljuttatta a gádorosiakhoz, ahogy az EU-s választásról szólót is. Ebben a családja és a többi jelölttársa volt a segítségére. A szombat reggeli teendőkről azt állította: úgy tekint a helyi piacra, mint a szerdai fogadó napjainak a hivatal melletti másik helyszínére. 

Aki nem jön be hivatalos időben a községházára, az a hétvégi bevásárlásokkor mondja el örömét, bánatát. Ez a hely az év minden napján nevezzük úgy: a gádorosiak közéleti fórumának a helyszíne – írta a Beol.hu.

Borítókép: Szilágyi Tibor, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje (Forrás: Beol.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.