Az RTL-nél megbukott főrendezőként, mániája a piros BMW – újabb információk derültek ki Magyar Péter helyetteséről

Egyre több, eddig Magyar Péter árnyékában tartózkodó tiszás funkcionárius lép ki a nyilvánosság színpadára, és vállalják arcukkal is, hogy Magyar Péter csapatához tartoznak. Ilyen Radnai Márk is, aki a bukdácsoló művészi pályáját cserélte a Tisza Párt alelnöki pozíciójára.

Forrás: Metropol2024. 07. 25. 10:06
Radnai Márk és Magyar Péter Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A június 9-én tartott EP- és önkormányzati választásokat követően Magyar Péter elkezdett csapatot szervezni maga köré, és pozíciókat kezdett kiosztani az eddig őt a háttérből támogató párttársainak is. Itt jött a képbe Radnai Márk, egykori rendező és színész, akit a héten a Tisza Párt alelnökének választottak. 

Nem kellett sokat várni, elkezdtek kihullani a csontvázak Radnai szekrényéből, ugyanis kiderült, hogy a magát kiválóságként bemutató művész valójában erőszakos, nem bírja a kritikát és sorra halmozta a kudarcokat, mielőtt politikusnak állt volna. 

Ennek bizonyítéka a Metropol szerint, hogy miután Radnait tették meg az RTL Klub főrendezőjének, rohamosan csökkenni kezdett a csatorna nézettsége, a nézők pedig különösen nagy mértékben fordítottak hátat az általa rendezett egyik sorozatnak, a Drága örökösöknek is. 

A kereskedelmi tévé végül nem tehetett mást, mint hogy a lehető leghamarabb abbahagyatták vele forgatást és sorozat jó időre eltűnt az RTL kínálatából.

Radnai rendezésével kapcsolatban egy elismert kritikus, Koltai Tamás is megszólalt, aki azt írta: „Nem szabadna elfeledkezni arról, hogy a rendezés: szakma. Különben ez az eredmény.”

A Metropol szerint ugyanakkor Radnai nem fogadta jó néven ezeket a kritikákat, éppen ellenkezőleg, kéztöréssel fenyegetett meg kritikusokat, egy levélben pedig csótányoknak is nevezte őket. 

Radnait azonban nemcsak a kritikusok, hanem a saját kollégái sem kedvelték, többen nagyszájú, erőszakos senkiháziként jellemezték, aki túl sokat képzel magáról, a Magyar Péterrel való együttműködésével kapcsolatban pedig azt állították, 

a zsák megint megtalálta a maga foltját.

Apja révén a politikában megtalálhatja a számításait Radnai Márk

Ugyanakkor Radnai Márk kapcsán mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy nincsenek rossz politikai kontaktjai, amit elsősorban édesapjának köszönhet. Amint arról már a lapunk is beszámolt, 

Radnai Márk édesapja, Radnai László globalista háttérember már a rendszerváltás előtt megkezdte kapcsolatainak a kiépítését. Némileg meglepő módon, már 1983-tól nagy amerikai multinacionális cégek magas beosztású alkalmazottjaként dolgozott. Legalább ennyire érdekes, hogy a kommunista titkosszolgálat fedőszervének tartott Chemolimpexnél kezdett, hogy aztán a Dow Chemicalnál kössön ki. 

Radnai László 1997-től éveken át az SZDSZ média-tanácsadójaként dolgozott, majd kisebb szünet után a Jobbik holdudvarában bukkant fel, élvezve Vona Gábor akkori pártelnök bizalmát. 

Idősebb Radnainak kulcsszerepe volt a Jobbik baloldalra való tolásában, ugyanakkor a mai napig nem tisztázott, hogyan, mikor és kin keresztül került a pártba, az viszont igen, hogy az első pillanattól kezdve a „radikálisok” kiszorításán dolgozott. Sneider Tamás megbuktatásában és Jakab Péter felemelésében is kulcsszereplő volt. 

Sajtóértesülések szerint az idősebb Radnai idén február végétől Magyar Péter „vezérkari főnöke”, és akárcsak a Jobbik esetében, ezúttal is a háttérből irányítja az eseményeket.

Radnai ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, annak ellenére, hogy a háttérben aktív szereplője a hazai nyilvánosságnak. 

Emellett az is kiderült, Radnai Márk nagyzási hóborttal is küzd, a bukott színész-rendezőnek a piros BMW a mániája, ahogy egyszer egy forgatáson kifejtette, őhozzá ez a szín és ez a kocsi illik a legjobban. 

Forrás: Metropol
Forrás: Metropol 

Magyar Péter rendezvényeire is mindig ezzel a méregdrága kocsival érkezik, ami úgy látszik, a pártelnök tetszését is elnyerte, ő is szívesen fényképezteti magát piros BMW-vel.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.