Elgázolta, majd magára hagyta a biciklist

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Forrás: Police.hu2024. 07. 10. 15:44
Kunszentmárton, 2014. november 5.
Rendõr helyszínel a 45-ös számú fõúton, Kunszentmártonban, a Szent István király utcában 2014. november 5-én, ahol egy személyautó elütött egy kerékpárost. A kerékpáron közlekedõ férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.
MTI/Donka Ferenc
Fotó: MTI/Donka Ferenc
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elütötte majd cserben hagyta a biciklist egy ismeretlen sofőr, aki Miskolcról Parasznya irányába tartott. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen gázoló megtalálásához – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Múlt hét szombaton este 22 óra után a 2517-es számú úton egy ez idáig ismeretlen, autóval közlekedő személy tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött az előtte azonos irányba haladó kerékpárosnak, aki elesett, 

majd a sofőr segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Miskolci Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben.

Mivel nem ismert a sofőr kiléte, ezért a Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek bármilyen információja van a balesetről, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.