Néhány napig még kitart a hőség, mutatjuk, mikor érkezhet a lehűlés

A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 39 fok között várható pénteken.

2024. 08. 16. 6:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyenként megvastagodó fátyolfelhőzet és a kevés gomolyfelhő mellett sok napsütés várható. Nagyobb eséllyel Sopron térségében és az északkeleti tájakon alakulhat ki néhol zápor, zivatar – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A tájékoztatás szerint az északnyugati szél már olykor megélénkülhet, de erős, viharos széllökések átmenetileg csak zivatarok környezetében lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 39 fok között várható. Késő este 21 és 30 fok között alakul a hőmérséklet. A hőség és a nagyrészt száraz idő egy darabig még kitart, a hosszú hétvégén, annak is elsősorban a második felében érkezhet változás.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.