Egy budapesti étteremben élvezte a magyar konyhát a Dallas sztárja

Az olajmágnás talán a Mollal tervez fúziót?

2024. 09. 17. 12:11
Patrick Duffy, a legendás Dallas sorozat főszereplője Forrás: Patrick Duffy Facebook oldala
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tele hassal és elégedetten távozott a Dallas sorozat egykori főszereplője, Patrick Duffy egy budapesti étteremből. Az egykor Bobby Ewingot alakító színész az újbudai Zazie Bistro & Barban ebédelt, ahol a menü kínálatából végül egy igazi őszi összeállítást választott: zellerkrémlevest evett vadkörtével és lestyánnal, valamint négygombás tagliatellét.

A különleges alkalmat az étterem is közzétette oldalán, ahol a híresség a Zazie Bistro sztárjával, Bíró Dániel séffel fotózkodott.

A Dallas egykori Bobby Ewingja egyébként nem olajügyek, hanem egy különleges alkalom miatt érkezett hazánkba, Patrick Duffy ugyanis egy magyar vígjátékban kapott szerepet, a 75 éves színész ennek apropóján a miskolci CineFest filmfesztivál díszvendége volt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.