Elképesztő gazdagságban élnek a baloldali celebek

Rendszeresen diktatúrát kiáltanak, mégis elképesztő gazdagságban élnek a balliberális megmondóemberek.

2024. 09. 02. 21:24
Borítókép: Nagy Ervin színész és Borbély Alexandra színésznő a Testről és lélekről című filmjük bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. február 10-én (Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem is titkolják a baloldali celebek, hogy milyen jómódban élnek az általuk rendszeresen élhetetlennek bélyegzett Magyarországon.

Ma az ellenzék legendáit vesszük elő, Puzsér Róbertet, Nagy Ervint, meg úgy általában az amerikai nagykövetség kerti partjait soha ki nem hagyó influenszereket és az ő túlélési stratégiáikat

– mondta el Apáti Bence a Patrióta műsorában, amelyben elsőként Péterfy Gergely és Péterfy Novák Éva írókat vették górcső alá. A házaspár ugyanis saját bevallásuk szerint a Magyarországot elöntő erőszak miatt voltak kénytelenek elhagyni az országot, és költöztek el Olaszországba. 

Péterfyék végrehajtották azt a bravúrt, hogy a küzdelmüket pénzügyileg is fenntarthatóvá tették, például azzal, hogy gasztrohétvégéket szerveznek egy luxusszínvonalú szállodában. A Péterfy házaspár kulturális gasztrohétvégéje, ami tartalmazza a remek ételeket, az idegenvezetést, a reptéri transzfert és a szállást, mindössze 1990 euróba kerül fejenként

– emelte ki Apáti, majd hozzátette, olyanok is akadnak, akik nem külföldön, hanem Magyarországon élnek luxuskörülmények között, miközben napról napra diktatúrát és elnyomást kiáltanak. Ennek a csoportnak az egyik jeles képviselője Nagy Ervin, aki közben azt állítja, hogy a hatalom szándékosan cenzúrázza őt. 

Mindeközben azonban ő és felesége, a szintén színészként tevékenykedő Borbély Alexandra valósággal dúskál a munkában. Borbély továbbra is a Katona József Színház oszlopos tagja, Nagy Ervin pedig ugyan felmondott a Katonában, de számos szerepét megtartotta, az RTL pedig folyamatosan munkával látja el, és számtalan színházban lép fel vendégművészként.

Tavaly beválasztották a szerény kis szobakonyhájukat Magyarország öt legszebb lakása közé, és a képeket elnézve bizony süt róluk a kilátástalanság, a kifosztottság, a kitaszítottság és a reménytelenség

– mutatott rá a házaspár luxus életszínvonalára gúnyosan Apáti Bence, aki Nagy Ervinéket követően Puzsér Róbertet vette górcső alá. Puzsér ugyanis rendszeresen kritizálja a kormányt, és fasisztának illetve minden rossz okozójának bélyegzi a kormánypártokat. 

Ennek ellenére a kultúrharcos Puzsér nemrég egy kultúrkávézót nyitott Budapesten, majd pedig fél évre elvonult Délkelet-Ázsiába. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.