Gyurcsány Ferenc embere most Magyar Pétert segíti

Dombóvár korábbi DK-s polgármesterét korábban elítélték sikkasztásért.

2024. 09. 27. 15:46
20240530 Budapest
Európai Parlamenti Választás
Az MTVA szervezett élő választási vitát a Várkert Bazárba Európai Parlament képviselőjelöltek részvételével.
Az esemény helyszínén ellenzéki demonstrációkra került sor.
Magyar Péter Tisza Párt és Dobrev Klára Demokratikus Koalíció DK is tüntetést hirdetett a Várkert Bazár elé.

Fotó: Csudai Sándor CSS
Origo

A képen: Magyar Péter
Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nincs új a nap alatt. Magyar Péter megint hazudott és lebukott. Sokszor elmondta, hogy neki semmi köze nincs a baloldalhoz, nem is működik együtt és nem is fog össze Gyurcsányékkal – fogalmazott Nacsa Lőrinc a Facebook-oldalán megosztott videóban. A KDNP politikusa jelezte, hogy ezzel szemben Szabó Loránd, Dombóvár volt DK-s polgármestere, akit sikkasztásért is elítéltek, most Tisza Szigetet alapított.

Gyurcsány Ferenc embere most Magyar Péteréket is segíti. Magyar Péternek Gyurcsány nem probléma. Erről is hazudott. Hazudik ő bármiről is. Reggel, éjjel, meg este. Ismerős, ugye?

– mondta a kormánypárti politikus, utalva Gyurcsány Ferenc őszödi beszédére.

A Mandiner írta meg, hogy Szabó Loránd – aki októbertől önkormányzati képviselőként folytatja politikai pályafutását – a 24.hu megkeresésére elmondta: közösen alapította a Tisza Szigetet a legutóbbi polgármesterjelölti indulása mögött álló csapattal, amelynek tagjai „80-90 százalékban szimpatizálnak Magyar pártjával”. A Tisza Szigeteknek nincs vezetőjük, csak kapcsolattartójuk, ez a feladat Dombóváron szintén Szabóé lett. A tömörülésnek a Szabó egyesületében politizáló Kurucz Józsefné megválasztott ellenzéki képviselő is tagja. 

Szabó Lorándnak 2019-ben Dobrev Klára, 2022-ben pedig Gyurcsány Ferenc is segítette a kampányát, 2023-ig pedig a párt választókerületi elnöke is volt.

Borítókép: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (Fotó: Fotó: Csudai Sándor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.