Orbán Viktor: Mindenki a fedélzeten! + videó

Nem kizárt, hogy az eddigi legnagyobb árvízszint alakul ki.

2024. 09. 16. 12:02
ORBÁN Viktor; ROGÁN Antal; PINTÉR Sándor
Árvíz - Orbán Viktor vezetésével ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amíg nem érjük el a csúcspontot, és ameddig nem vagyunk túl a nehezén, én nem megyek el az országból, hanem itthon vagyok – szögezte le Orbán Viktor abban a videóban, amelyet az operatív törzs üléséről tett közzé. A kormányfő lemondta minden nemzetközi programját, így nem vesz részt az Európai Parlament ülésén sem, ahol a soros elnökségről számolt volna be a képviselők előtt.

A miniszterelnök közölte: Pintér Sándor belügyminiszter irányítja a védekezést, de

amíg a csúcsponton nem vagyunk túl, addig mindenki itthon van, és áll a baj elhárításában dolgozók rendelkezésére.

Az operatív törzs központjában elhangzott: előfordulhat, hogy az eddigi legnagyobb árvízszint alakul ki. Az apadás lassú lesz, valamennyi települési önkormányzatnál egész Budapestig kint vannak a műszaki irányítók – derült ki az ülésen.

 

 

Borítókép: Az operatív törzs ülése (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.