Orbán Viktornak is tesznek fel kérdéseket ma a parlamentben

Ma is összeül az Országgyűlés.

2024. 10. 07. 6:25
KÓSA Lajos; RÉTVÁRI Bence
Budapest, 2024. szeptember 10.
Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára beszél a Kül-, biztonság- és védelempolitikai parlamentközi konferencia második napján az Országház Felsõházi üléstermében 2024. szeptember 10-én. Mögötte Kósa Lajos, az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, levezetõ elnök.
MTI/Bruzák Noémi
Fotó: Bruzák Noémi
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn 11 órakor ül össze ismét az Országgyűlés, az őszi ülésszak első ülésének utolsó napján is napirend előtti felszólalásokkal kezdenek a képviselők, akik másfél órán keresztül tehetnek fel kérdéseket. A parlament honlapján közzétett menetrend szerint délután 14 óra körül kezdődik

 az azonnali kérdések és válaszok órája, ahol a képviselők többsége Orbán Viktor miniszterelnököt kérdezné, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint az energiaügyi tárca vezetője is számíthat kérdésre. 

Az ülésnap napirend utáni felszólalásokkal zárul.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.