Összehangolt Soros–Brüsszel-támadás a magyar sajtószabadság ellen

A Free Press Unlimited, egy hivatalosan hollandiai székhelyű szervezet jelentős, több mint két és fél milliárd forintnyi eurós támogatást kapott a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványoktól és az Európai Uniótól. Ezek a támogatások a magyarországi média viszonyainak alakítására irányulnak – írta meg a Tűzfalcsoport.

2024. 10. 05. 13:36
Soros György amerikai oligarcha
Soros György amerikai oligarcha Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Péter által szervezett demonstráció kapcsán a dollármédia egyik zászlóshajója időzített módon jelentetett meg egy a közmédia lejáratását célzó cikket. Az „elemzés” egyik támogatója a Science+ projekt, amely korábban a http://24.hu és http://444.hu (lakmusz) anyagainál is megjelent, támogatóként – fogalmaz bejegyzésében a Tűzfalcsoport.

Borítókép: Soros György amerikai oligarcha (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.