Rengeteg bírságot osztottak ki a gyorshajtóknak

Folyamatosan küldik a gyorshajtók adatait a traffiboxokok.

2024. 10. 02. 9:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületében szeptember ötödike és huszonhatodika között több mint négyszáznegyvenezer járművet ellenőriztek a traffiboxok, a gyorshajtások pedig jelentős bírságbevételt generálnak – közölte a Police.hu.

A Batthyány utcai készülék 209 854 gépjárműből 575 gyorshajtót regisztrált, a csúcssebesség százharmincnyolc kilométer per óra volt. A Szentendrei úti mérő 1211 gyorshajtót mért 158 043 autóból, ahol egy jármű százharminckét kilométer per órával száguldott. A Rákóczi úton 74 361 járműből huszonnégyen hajtottak gyorsan, a legnagyobb sebesség itt száztizenkettő kilométer volt óránként. Szeptember huszonhatodikán az Árpád hídon kétórás sebességmérés alatt hatvankét gyorshajtót kaptak el 1492 járműből, a csúcssebesség százharminc kilométer per óra volt.

Borítókép: Rengeteg gyorshajtót kaptak lencsevégre (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.